Over ons

Joandef-2

Joan Dik
Uw makelaar Joan Dik heeft een passie voor mensen, huizen en Amsterdam. Zij zit al 15 jaar in het makelaarsvak en werkt sinds 2005 als gecertificeerd makelaar, taxateur en NVM lid.

Joan helpt u op energieke wijze en met kennis van zaken graag bij het vinden van uw toekomstige woning. Of vindt, als u uw woning wilt verkopen, een goede koper. Ook met alle andere zaken rond de aan- of verkoop van uw huis helpt Joan u graag met haar brede netwerk en kennis van de huizenmarkt en Amsterdam.

“Een blije en tevreden klant, dat is waar ik het voor doe.”

In haar vrije tijd sport Joan graag, staat als DJ achter de draaitafels en bezoekt de mooiste en beste culturele hotspots in Amsterdam.

Cath-2

Cathelijne van der Lande
Interieurfotograaf- en stylist Cathelijne van der Lande heeft een passie voor  “alles wat met interieur te maken heeft”. Aan Amsterdam heeft zij sinds 1994 haar hart verpand toen ze Marketing & Communicatie in combinatie met interieurstyling ging studeren.

Binnen Dik Makelaars is Cathelijne verantwoordelijk voor de presentatie van de woningen. Door haar sterke visuele en conceptuele vermogen en haar achtergrond als interieurfotograaf én stylist weet zij pakkende presentaties te maken. Gestileerde foto’s met oog voor detail, pakkende teksten geschreven voor de juiste doelgroep. Cathelijne is tevens gecertificeerd in het doen van NEN 2580 metingen.

Net als Joan is Cathelijne sportief en geniet zij enorm van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Vanessa-2

Vanessa Kraan

Collega makelaar Vanessa Kraan is weer terug op haar oude plek.  Ze is er tijdelijk tussenuit geweest door de komst van haar kinderen. Joan en Vanessa hebben ruim 7 jaar lang met plezier met elkaar samengewerkt in de makelaardij waardoor deze hereniging als een vertrouwde basis aanvoelt.

Zodra Vanessa door de Amsterdamse grachten fietst, bruist ze van de energie en enthousiasme om een geschikte woning voor u te vinden of voor het vinden van een geschikte koper voor uw woning . Het begeleiden en adviseren in dit proces van aankoop of verkoop is op haar lijf geschreven.

In haar vrije tijd heeft Vanessa haar passie gevonden in het gig-roeien. Roeien is voor Vanessa een uitlaatklep. Ze geniet van de momenten op het water. Haar team ‘Harveys’, bestaande uit 12 energieke vrouwen, neemt deel aan de NK Gigroeien en ze hebben zelfs onlangs deelgenomen aan de WK Gigroeien op de Isles of Scilly.